1:1 træning

Sådan arbejder vi

Vi sætter et klart mål for træningen.

Måske har du målet klart fra starten og ellers finder vi målet sammen. Vi kan definere målet du fra ord som fx. gennemslagskraft, troværdighed, sikkerhed eller inspirerende. 

 

Et andet udgangspunkt kan være at du ønsker at din fremtoning bliver mere som en bestemt foredragsholder, politiker eller sanger. Måske Præsident Kennedy, Thomas Winding, Oprah Winfrey, Pink eller Stine Bosse?

Det betyder naturligvis ikke at du skal blive en kopi af en anden, men du kan vælge at lade dig præge af nogle egenskaber som gør dig bedre. Sammen finder vi de egenskaber du stræber efter så du med størst mulig troværdighed og gennemslagskraft kan tage lederskab foran andre.

Vi træner

DIN STEMME

Har du en stemme som vi gerne lytter til?
Er der variation i styrke, toner og tempo?

KROPSSPROGET

Arme, ansigt, hænder, øjenkontakt og kropsholdning.
Understøtter din krop dit budskab?

DIT BUDSKAB

Hele dit oplæg handler om én ting.
Én ting som tilhørerne efterspørger og som du kan levere.

LEDERROLLEN

Rummet er dit. Du indtager rummet både fysisk og psykisk -og du gør det på en behagelig måde så vi gerne bliver og lytter og følger dig.

INTERAKTION MED PUBLIKUM

Du inddrager publikum så de mærker dig og griner med dig. I er her sammen. I et varmt lærerigt fællesskab de vil huske fremover.

DU ER HJÆLPEREN

Dit budskab er det gode eventyr. Du/din viden/dit produkt er hjælperen der hjælper helten som er dine tilhørere/kunder/medarbejdere med at nå målet.

VI TRÆNER POSITIVT

Vi fokuserer ikke på det du ikke kan.

Vi fokuserer på det du kan 
-lige om lidt