Referencer

Novo Nordisk

Lundbeck

DONG

Danmarks Radio

LO

Lægeforeningen

BioMar Group

SMC Biler

Det Kongelige Teater

Danske Bank
Scleroseforeningen

Karl-E Glas

Anlægsgatner Gottlieb A/S

Menu kaffe

Kriminalforsorgen

Københavns Universitet

Århus Universitet

Odense Universitet

Roskilde Universitet

Frederiksberg Hospital

University College Sjælland

University College Syddanmark

University College København

Københavns Kommune

Roskilde Kommune

Albertslund Kommune

Vejen Kommune

Lemvig Kommune

Gribskov Kommune

Helsingør Kommune

anbefalinger

Jeg bruger  Peter Hartmann som supervisor på Specialekurset i almen medicin samt som underviser på seminarier for andre undervisere.

Peter er altid engageret og inspirerende og får gode evalueringer.

Jeg kan varmt anbefale Peter Hartmann

Leder SPEAM Københanvs Universitet
Læge Martin Ryt-Hansen

Efter at have deltaget i flere kurser med Peter Hartmann som igangsætter og oplægsholder i emnerne “Den gode oplægsholder” og  “Kropssprog der flytter dine tilhørere”, kan jeg var varmt anbefale at bruge ham i forbindelse med foredrag, kurser og sparring/vejledning person til person omkring kropssprog og stemmeføring, når du skal ”flytte folk” og få dem til at lytte og lære. Peter Hartmann er fuld af energi og skaber hurtigt en god og medrivende stemning omkring sig, der smitter på tilhørerne. Noget der har skabt inspiration hos mig, og som jeg forsøger at bruge, når jeg selv underviser.      

Peter Jakobsen, Advokat

Jeg kan kun bidrage med rosende ord. Peters evne til at bringe det bedste frem i mig er eminent. Efter mit præsentationskursus kan jeg næsten ikke komme ud af rollen med at fortælle historier når jeg skal præsentere min virksomhed.
Torben Nielsen, direktør Carl-E 

Hvis du gerne vil vide hvordan dit kropssprog virker på andre kan jeg kun anbefale du tager en snak med Peter Hartmann.
Jens Mikkelsen, direktør Reklamebureauet, Hjort & Mikkelsen

Peter har undervist vores team af dygtige og passionerede telefundraisere i storytelling. Peter er inspirerende og rigtig god til at arbejde med et team og de forskelligheder, der er i et mangfoldigt team som vores. Vi er blevet mere modige, bedre til at male tydeligere billeder og bedre til at gøre samtalen mere relevant for modtager.
Med venlig hilsen
Christina Formann
Leder af Telefundraising

Jeg har haft fornøjelsen at blive trænet i præsentationsteknik og kropssprog af Peter Hartmann Peter er yderst kompetent og har en rigtig god forretningsforståelse, hvilket har givet mig nogle gode værktøjer. Jeg kan på det varmeste anbefale at blive trænet af Peter Hartmann.

Thomas Bolinius, Projektleder

Tak fordi du med dit sjove, involverende og lærerige foredragvar med til at gøre vores dag ekstra inspirerende
Helle Sickmann  PhD,  LUNDBÆK

Jeg synes at det der var fedt var at du fik mig skubbet tilbage i min krop så jeg bare talte til dig.

Janett Laumand kariererådgiver

 http://janettlaumand.com
Tak for i dag! Vild oplevelse med mange input. Jeg tog videre idag og udnyttede momentum 😉
Foredragsholder Christian Christensen

Jeg vil på Kommunikations vegne takke for din formidable præstation til vores lærerseminar.
Både oplægget om undervisningsformer og Historien om Tigeren gik rent ind.
Alle var meget begejstrede og særdeles underholdt.
Lisbeth Thorlacius, Studieleder ROSKILDE UNIVERSITET

Tak for sidst, jeg har såmænd fået min fineste evaluering nogensinde. Jeg kom mere afslappet gennem foredraget og indførte 2-mands snakkegrupper som vi drøftede. Så det er ganske vist. 
Læge og foredragsholder med fortrolighedsklausul. 

Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Peter. Hans undervisning var meget informativ og lærerig og kan i den grad bruges i mit daglige arbejde som sælger.
Martin Anker, Sælger

Tusind tak for dit fantastiske foredrag og skønt, at du kunne deltage i den efterfølgende middag.
Jeg har fået en del tilkendegivelser på, at alle følte  sig godt underholdt og samtidig fik de en del med hjem, som de kan bruge i deres auditsituationer/dagligdag
Det var virkelig godt, at få dig på banen til vores ellers meget teknisk-prægede kursus.
Endnu engang tak for hjælpen og vi får sikkert brug for  dig igen.

Pia Charlotte Westh, BioMar Group A/S 

Vi var som sagt meget glade for kurset. På mange punkter var det grænseoverskridende, men det var rart at få udfordret grænserne og kaste sig ud i noget, hvor man ikke havde kontrol over alle aspekter. Vi kan bruge kurset til at være ekstra opmærksom på hvilke signaler vi sender ud til vores kollegaer og samarbejdspartnere i relation til det kropssprog vi anvender.

Ligeledes kan vi blive bedre til at “læse” de signaler vores kollegaer sender til os og derved have mulighed for aktivt at kunne gå ind og f.eks. støtte en kollega hvor humøret er lidt nede eller lignende. Så øget trivsel i afdelingen er én af de vigtige ting vi kan bruge kurset til.

I en deviceorganisation som vores er der stor fokus på det at kunne præstere under skiftende forudsætninger, såsom f.eks. omstruktureringer, skiftende projektmål etc. og kurset er derfor en god øvelse i at kunne præstere under forhold man ikke selv er herre over.

Alt i alt et anderledes og rigtigt godt kursus.

Philip Wulff Eckert NOVO NORDISKPeter Hartmann har siden 2008 været ekstern underviser på University College Sjællands fagspecifikke kursus-rækker inden for emnerne: Kommunikation, den vanskelige samtale, de mangfoldige børn, tag magten i rummet, stress og konflikthåndtering og AKT

Målgruppen til disse kurser har været lærere og pædagoger, der i forhold deres undervisning, har brug for faglige, pædagogiske og personlige redskaber, der optimerer deres samvær med elever, forældre og skolens andre ansatte.

Peter har en glimrende evne til at samarbejde både med os konsulenter og kursisterne. Evalueringerne fra Peters hold viser at kursisterne har været meget tilfredse med undervisningen og undervisningstilrettelæggelsen.

Endvidere viser disse evalueringer at kursisternes lærings niveau har været yderst tilfredsstillende.

Tillige har Peter flair for at spotte hvilke nye kursus tiltag, der kan være brug for. Derfor har vi med glæde lyttet til Peters råd og anbefalinger i forhold til tilrettelæggelse af nye kurser, ligesom mange af Peters egne kurser har været udbudt i vores regi.

Peter fremstår alt i alt som en god leder af voksenrum og voksenrumslæring, desuden har han gode kvalifikationer i forhold til udtænkning af kompetenceudviklingsforløb for lærere og pædagoger.

Susanne Friis Uddannelseskonsulent UCSJ